Страница 1 от 1

Динамо за Самара

Публикувано: 13 яну 2019 19:59
от port
Здравейте!
Да попитам нещо- динамото на Самара 1 с вградено реле ли е? Искам да го прехвърля на едно ЮМЗ, но колегите препоръчват да се слага динамо с вградено реле.

Динамо за Самара

Публикувано: 14 яну 2019 09:29
от teon
...да, с вградено реле е...

Динамо за Самара

Публикувано: 14 яну 2019 22:40
от port
Благодаря!