Дилема- нова Урбан или джипче на старо

Ремонти и обслужване
Нива • 4х4 • Шеви-Нива
Потребителски аватар
bgbul
Регистриран: 17 ноември 2014

Мнение от bgbul » 18 апр 2021 08:56

Благодаря, колега!
Просто така се е получило. Както и да е. Всичко е наред.
Да имаш Нива и да имаш още въпроси е нещо толкова естествено.
Има заводски вид и позволява толкова доработки и подобрения, но това е друг разговор.
Когато човек е глупав, той не знае това.

Потребителски аватар
djenevas
Регистриран: 12 ноември 2012
Автомобил: Лада Урбан

Мнение от djenevas » 21 авг 2022 23:07

Така колеги, малко актуална информация.Урбана вече е на 50 000 км.Няма никакъв проблем,като изключим смяната на горна помпа на съединителя.Отведнъж протече в краката и няма съединител.Добре,че стана на село пред къщи.Оказа се пластмасова на Валео.Не подлежи на ремонт - поръчка-Еконт и на другия ден пристигна. Добре,че се сменя много лесно. Половин час и сме отново в играта.Незнам много ли е малко ли е ресурса,но имайки впредвид ,че в София е постоянно на градско може би е нормално на 49 000 да сдаде багажа.Иначе си слушка и безропотно си върши работата.Мисля,че е време да и сменя антифриза и спирачната течност.
Поздрави на интересуващите се от темата.

Потребителски аватар
djenevas

Мнение от djenevas » 04 мар 2023 18:28

"Тази година гледам много от горските пътища са непосещавани и ...едва ли друг ще ги посети скоро. Тъжно!
Сега... след месец (ако не ме тръшне нещо) тръгвам с МЛ и ще видя какво сравнение може да става с Нива. Но ...предстои.
Поздрави!"
Колега,пробва ли МЛ-а в гората? Сподели как е.

Потребителски аватар
djenevas

Мнение от djenevas » 28 ное 2024 22:57

Колеги, след пет години и нещо с навъртяни 80 000 км. Ладата си има нов собственик.Човека е много доволен и радостен.Аз за хубаво или лошо скочих на Рейндж Ровър.Ремаркето което и закачих и дойде тежичко стана трудно управляема.Доволен съм от колата,но се наложи да се разделим.Бъдещето ще покаже дали няма да има въздишки по Ладата. Благодаря на всички които взеха участие в дискусията.

Отговори

Върни се в “Нива 4х4”