Диагностика на Нива във Варна.
Здравейте.Къде във Варна могат да ми направят компетентна диагностика на компютъра.Мотора прекъсва периодично като загрее около 70гр. както на газ така и на бензин.влиза в някакъв авариен режим работи според мен на три цилиндъра няма мощност . Диода на ключа за газ/бензин нормално свети в зелено газ ,червено бензин а като почне да прекъсва свети жълто оранжево на бензин.(Газаджията каза че това означава авариен режим) .Като загася и запаля отново се оправя връща и се нормалното ускорение и работа за не определено време.Лампата на чека светва по някога а в друг случай премигва няколкократно.Дава грешка прекъсване в работата на някой цилиндър.Сменено е всичко по запалителната система и датчиците.Мисля си за смущения по кабелинте към бобината или.компа прави нещо.Колата е 12.2005год 1.7 пълна инж..Компа е 21214-1411020-10.
може да работи на три цилиндъра и от проблеми с клапаните.
Ако някой повдигач изтърва налягане компютъра изключва съответния цилиндър. При рестарт се оправя.
Ако някой повдигач изтърва налягане компютъра изключва съответния цилиндър. При рестарт се оправя.
Мотора е преоборудван с механични повдигачи на клапаните.
- viksanlg
- Регистриран: 26 октомври 2010
- Автомобил: Лада Калина
- Контакти:
А дали при клапаните всичко е наред?
Със сигурност е наред.Лятото сваляхме главата нови клапани верига и всичко каквото трябва.
- viksanlg
- Регистриран: 26 октомври 2010
- Автомобил: Лада Калина
- Контакти:
Ако искаш отиди в двора на Елпром там има елкон и човека се казва Вальо. Изключително компетентен човек за мен.виж какво ще ти каже.Като влезеш през портала първата в дясно,после веднага в ляво и след 20 метра се набиваш веднага в гаража му.Успех!
-
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 26 май 2012
- Автомобил: ВАЗ 21013
И аз съм ходил там,препоръчвам го.А за моето Жигули съм ходил при Наско срещу завод Дружба,също ми свърши добра работа.
При Наско и аз съм ходил преди време с добри впечатления останах.Искам да се провери ниското напрежение което идва към бобините да не би там да има някакви прекъсвания,това на диагностиката не знам дали ще го покаже.А някакъв телефон на Вальо.