София
- butaloto.
- Член на Лада Клуб България
- Регистриран: 01 март 2008
- Автомобил: ВАЗ 2103
- Контакти:
София
Седмичната среща на Лада клуба ще се проведе на 24-ти септември на пътния възел на Бояна.. НИМ
Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.
- Марто
- Регистриран: 31 март 2008
- Контакти:
София
.... от срещата
Nobody gonna take my car, I'm gonna race it to the ground, Nobody gonna beat my car, It's gonna break the speed of sound, Oooh it's a killing machine, It's got everything, Like a driving power big fat tyres, and everything
- butaloto.
- Контакти:
София
Има ли мераклии за среща утре неделя.. ? На Хиподрума?
Две неща никога няма да забравят сетивата ми - уханието на хубавата жена и мириса от старата Лада.
- butaloto.
- Контакти:
София
Поради лошите метеорологични условия, срещата се отменя
София
Здравейте, приятели. Днес ми попадна едно клипче от Ретропарада за Спасовден 2023. Реших да го споделя тук.
Миналата година пребоядисах седмицата на дядо ми при Светльо от kirkooo vintage garage и ще се радвам да се видим някой ден по София. Пък и да поддържаме дискусия тук
Миналата година пребоядисах седмицата на дядо ми при Светльо от kirkooo vintage garage и ще се радвам да се видим някой ден по София. Пък и да поддържаме дискусия тук
- butaloto.
- Контакти:
София
Ще организираме скоро среща в София.. или около града..
- milev86
- PR на ЛКБ
- Регистриран: 19 май 2008
- Автомобил: ВАЗ 21079
- Контакти:
София
Здравейте,
На 28 декември 2023 г; в четвъртък, се организира среща на Лада Клуб България. Срещата ще се състои в заведение в село Владая (община Витоша, София). Скоро ще публикувам точен час и адрес на заведението. Пишете, тук, кой има желание да присъства, за да знаем горе-долу каква маса да запазим. Благодаря и до скоро!
На 28 декември 2023 г; в четвъртък, се организира среща на Лада Клуб България. Срещата ще се състои в заведение в село Владая (община Витоша, София). Скоро ще публикувам точен час и адрес на заведението. Пишете, тук, кой има желание да присъства, за да знаем горе-долу каква маса да запазим. Благодаря и до скоро!
- Crazzy_Lada
- Официален фотограф на ЛКБ
- Регистриран: 30 декември 2011
- Автомобил: ВАЗ 21051
- Контакти: